Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

de Rocsi in Porc, 20 Sep 2012 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
  • 1 morcov mic
  • cateva bucatele kapia
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 oua
  • 3 rosii mari de gradina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii:

Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari. Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim. Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute. Usturoiul il curatam si il spalam. Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde. Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare. Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc. Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet. O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte. Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia. La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.

Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita. Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc. Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia

Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor. Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita. Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii. Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns. Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (76)

Rocsi 1

03.04.2016, 20:32

Multumesc mult MIhaela

RuxyRux 1

03.04.2016, 20:37

Arata extraordinar!

Rocsi 1

05.04.2016, 21:25

Ruxy, multumesc tare mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada taraneasca